076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Stage Social media designer (MBO)

Functieomschrijving

Stage Social media designer (MBO)

Ben jij een media-vormgeving-student en heb je zin in een stage waarbij jouw werk dagelijks aan duizenden mensen getoond wordt? Ben je thuis in social media en weet je met jouw creatieve idee毛n elke tijdlijn op te fleuren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:

Als stagiair(e) ondersteun je ons bij onze dagelijkse socialmedia-activiteiten voor onze klanten. Je houdt jezelf bezig met het bedenken en ontwerpen van unieke en creatieve content om telkens op een leuke manier bij de doelgroep onder de aandacht te komen. De ene keer zijn dit berichten voor Facebook, de andere keer probeer je volgers te verzamelen op Instagram en weer een andere keer maak je bijvoorbeeld een video of Facebookcanvas. De werkzaamheden zijn divers en je zal je zeker niet vervelen!

Profiel:

  • Je volgt een opleiding MBO Media Vormgeving of soortgelijk,
  • Jij bent een kei in Photoshop,
  • Je bent een snelle denker en zit boordevol creatieve idee毛n,
  • Je werkt snel en secuur,
  • Je voelt je thuis in de wereld van social media en wil er 谩lle ins en outs van leren kennen!

Het bedrijf:

Your Business Online is een socialmediamarketingbureau uit Etten-Leur. Dagelijks bedenken wij unieke content, verzorgen wij webcare en stellen we campagnes in voor meer dan 120 bedrijven. Van de lokale supermarkt tot de landelijke fitnessclub: wij zorgen dat deze bedrijven gezien worden. We werken onder andere voor McDonalds, Jumbo en diverse Van-der-Valk-hotels.

Wij bieden:

Binnen onze organisatie krijg je de mogelijkheid om veel te leren over social media en het communiceren richting diverse doelgroepen. Het leuke van social media is dat je in een heel kort tijdsbestek kunt checken of jouw design aanslaat of niet. Daarnaast hoeven we je natuurlijk niet te vertellen dat je bij een gezellig bedrijf gaat werken met de tofste collega鈥檚! 馃槈

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie, cv en portfolio naar stephanie@yourbusinessonline.nl.

 

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.