076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Vacature stagiair(e) Commerciële Economie

Vacature stagiair(e)
Stagiair(e) CE / CMD (40 uur /week, let op geen afstudeerstage)

Ben jij een CMD of CE student en zeer gedreven die wij zoeken? Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Dan ben jij misschien wel de stagiair(e) die wij zoeken! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons kan ondersteunen bij onze socialmedia-activiteiten voor onze klanten.

De functie:

Als stagiair(e) ondersteun je ons bij onze dagelijkse socialmedia-activiteiten voor onze klanten. Je houdt jezelf bezig met het bedenken en ontwerpen van unieke en creatieve content om telkens op een leuke manier bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Uiteraard via de bekende socialmedia-kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest en Youtube. Daarnaast schrijf je artikelen over social media die gepubliceerd zullen worden op onze website en eventueel andere blogs. Het uitvoeren van marketingwerkzaamheden om Your Business Online beter op de kaart te zetten, behoort ook tot het takenpakket. Inbound marketing zal hierbij een belangrijke rol spelen.

De organisatie:

Your Business Online is een socialmedia-bureau gestart in 2011 door twee gedreven ondernemers. Inmiddels heeft Your Business Online meer dan honderd  klanten waarvoor zij dagelijks social media op een succesvolle manier inzetten. Het bedenken van unieke content, webcare en optimaliseren van advertentiecampagnes behoren tot de kerntaken van het bedrijf.

Profiel:

Ben jij creatief, commercieel en gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je volgt een creatieve of commerciële opleiding
  • Je bent een kei in inbound marketing
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent gedreven en toont initiatief
  • Je denkt “out-of-the-box”
  • Ervaring met Photoshop is een pré

Wij bieden:

Binnen onze organisatie krijg je de mogelijkheid om veel te leren over social media en het communiceren richting diverse doelgroepen. Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer in een informele omgeving.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en CV naar Joeri Peeters: joeri@yourbusinessonline.nl

+31 (0)76- 8897629.

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.