076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Vacature social media marketeer

Functieomschrijving
Social media marketeer (minimaal 32 uur p/week)

Ben jij een online marketeer in hart en nieren en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van social media? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar uitbreiding van ons gezellige team. Binnen ons team zul je verantwoordelijk zijn voor een aantal klanten waarvan jij alle social media doelstellingen gaat realiseren.

De functie:
Als social-media-marketeer beheer je de dagelijkse social-media-activiteiten voor een aantal van onze klanten. Je houdt jezelf bezig met het bedenken en ontwerpen van unieke en creatieve content om telkens op een leuke manier bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Uiteraard via bekende social-media-kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn. Het opzetten van gerichte advertentiecampagnes die bijdragen aan het verhogen van naamsbekendheid, omzet of genereren van leads behoren ook tot het takenpakket.

De organisatie:
Your Business Online is een social media bureau met 9 medewerkers, gestart in 2011 door 2 gedreven ondernemers. Inmiddels heeft Your Business Online meer dan 130 klanten waarvoor zij dagelijks social media op een succesvolle manier inzetten. Het dagelijks bedenken van unieke content, webcare en optimaliseren van advertentiescampagnes behoren tot de kerntaken van het bedrijf.

Profiel:
Ben jij creatief, commercieel en gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

– Je beschikt over HBO- werk- en denkniveau
– Je bent een kei in het opmaken van creatieve content
– Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
– Je hebt ervaring met Facebook-, Instagram- en/of LinkedIn- advertising
– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je bent gedreven en toont initiatief
– Je denkt “out-of-the-box”
– Ervaring met Photoshop is een pré

Wij bieden:
Binnen onze organisatie krijg je de mogelijkheid om veel te leren over social media en het communiceren richting diverse doelgroepen. Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer in een informele omgeving met de leukste collega’s van Brabant!

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en C.V. naar Joeri Peeters: joeri@yourbusinessonline.nl
+31 (0)76- 8897629.

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.