076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Ga voor een Social media workshop op maat!

Gemiddeld besteden we zo’n 98 minuten per dag op social media. En wij zien dit als de  belangrijkste 98 minuten om een product of dienst (van onze klant) onder de aandacht te brengen bij de potentiele afnemer! Wij geven je met een social media workshop een duwtje in de goede richting.

Door de jaren heen hebben wij bij Your Business Online een brede kennis van de verschillende Social media kanalen opgebouwd. Door onze diversiteit aan klanten en hun bijbehorende branches kunnen we zeggen dat we helemaal thuis zijn in de wereld van online marketing.

Word-of-mouth is belangrijk in de overwegingsfase van een klant of afnemer. We zijn dan ook van mening dat jij en/of je werknemer één van de beste promotiemiddelen zijn om in te zetten in je social media strategie. Wie kan ten slotte nou beter jouw bedrijf promoten dan jij of je werknemers zelf?

Social Media workshop op maat

We begrijpen dat de verschillende sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn etc. niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn om te in te zetten voor zakelijke doeleinden. Daarom bieden we de mogelijkheid om bij ons een workshop te volgen waarin je (en jouw team) geleerd wordt om zelf aan de slag te gaan voor jouw bedrijf.

Facebook

Al jarenlang is Facebook heer en meester als het gaat om het aantal gebruikers en dagelijks gebruik in Nederland. In 2020 is het aantal gebruikers van Facebook gestegen met 2% naar een duizelende 10,4 miljoen! Hiervan is zo’n 7,1 miljoen gebruikers dagelijks te vinden op het platform. Een belangrijke speler om op te nemen in de social media strategie van jouw bedrijf.

YouTube

Wie denk dat Instagram de tweede plaats heeft in Nederland zit behoorlijk mis. Youtube heeft met haar ruim 9,1 miljoen gebruikers in al jaren een stevige tweede plaats in Nederland ingenomen. Maar hoe werkt YouTube nu eigenlijk? En Hoe kun je het inzetten om jouw product of dienst onder aandacht te brengen bij je klanten?

Instagram

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en een video zegt meer dan 1000 foto’s! Instagram is nog steeds een van de snelst groeiende social media kanalen in Nederland. Ook voor de zakelijke markt wordt Instagram steeds aantrekkelijker.

LinkedIn

Met haar 4,7 miljoen gebruikers heeft LinkedIn een mooie vierde plaats ingenomen in de lijst. Richt jouw bedrijf zich veel op de B2B markt? Dan kan LinkedIn een mooie aanvulling zijn op de online marketing.

Een workshop op maat

In een workshop geven we je praktische tips en uitleg om aan de slag te gaan met online marketing binnen jouw bedrijf. We stemmen iedere Social Media workshop af op de wensen van de klant. Heeft jouw bedrijf meer behoefte aan een Instagram workshop en weten jullie  alles al van LinkedIn? TOP! Dan gaan we aan de slag met een Instagram workshop.

Een voorbeeld van de workshopen die we aanbieden:

  • Instagram workshop
  • Facebook workshop
  • LinkedIn workshop
  • All-in-one workshop

De workshop kan gegeven worden bij jouw op locatie maar ook op een andere gewenste locatie. Wij zorgen ervoor dat we met een enthousiast en relevant verhaal komen waarna jullie de eerste stappen in social media marketing kunnen gaan zetten.

Wil je liever een interactieve sessie waarin we direct aan de slag gaan en we ondersteuning bieden aan je huidige plan? Geen probleem. We zijn graag jouw sparringpartner!

Ben je helemaal enthousiast door de mogelijkheden die Social Media kan bieden voor jouw bedrijf? Of ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen beteken met een op maat gemaakte workshop? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op!

Social media workshop Joeri geeft workshop

 

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.