076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

YouTube marketing

Ga aan de slag met YouTube marketing! Adverteer bij de content die je doelgroep bekijkt.

Pinterest marketing

Deel je inspiratie en bereik 3,5 miljoen Nederlanders met Pinterest marketing!

Facebook marketing

Berichten die bijdragen, campagnes die scoren. Met meer dan 80.000 doelgroep-opties bereik je via Facebook exact de juiste doelgroep.

Instagram marketing

We love it! Je Instagram feed is de etalage voor jouw product of dienst; een verlengstuk van je website!

Linkedin marketing

Breid je zakelijke netwerk uit, bereik professionals, verzamel nieuwe leads of vind de ideale sollicitant. Via LinkedIn is het mogelijk.

Workshops

Liever zelf aan de slag? Wij delen onze kennis, ervaring en enthousiasme over sociale media graag tijdens workshops op maat!

Het social media bureau met passie!

Jouw bedrijf of je baan betekent waarschijnlijk veel voor je. Je bent goed in je werk en zet graag de puntjes op de i. Het bijhouden van alle social kanalen vind je belangrijk maar heb je er gewoonweg geen tijd voor? Misschien heb je onvoldoende kennis of je wil meer uit social media halen dan op dit moment het geval is? Dan ben je op zoek naar een social media bureau; een partner die met je meedenkt en evenveel passie heeft als jij. Die partner zijn wij: Your Business Online.

social media bureau

Je krijgt er 12 collega’s bij!

In 2011 hebben Joeri en Dirk het bedrijf opgezet. Anno nu bestaat het team uit twaalf knappe koppen met bijzonder veel skills. Zo bestaat ons team uit specialisten op het gebied van tekstschrijven, grafisch ontwerp, advertising en video marketing. Binnen ons social media bureau hebben we zo alle kwaliteiten in huis om een 360-graden-socialmediastrategie uit te zetten: van het vertalen van jouw huisstijl naar social media tot het bedenken van creatieve content en van het opzetten van doeltreffende campagnes tot het beantwoorden van vragen die gesteld worden door jouw (potentiële) klant.

Samenwerken met Your Business Online betekent in feite dat je er een gezellige groep nieuwe collega’s bij krijgt. We werken niet voor, maar met jou. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw business een boost krijgt op social vlak.

 

Waar heb je onze hulp bij nodig?

social media bureau

Wij als social media bureau kunnen jou helpen met Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat en alle andere sociale kanalen waar je je wilt profileren. We ontwerpen nieuwe, originele pagina’s voor

grote en kleine bedrijven. Bestaande kanalen frissen we op. We maken ze actueel en écht relevant.

We kunnen ze voor je onderhouden of tijdloos maken- net wat je wilt. Liever een groeiende naamsbekendheid, meer volgers of een omzettoename? Laat het ons weten- samen maken we een plan, voorzien van in te stellen meetpunten waardoor het resultaat direct meetbaar zal zijn.

Adverteren op Pinterest

Waarom samenwerken met een social media bureau?

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met jouw social media kanalen. Wij sporen je zelfs graag aan zelf actief mee te blijven denken bij de socialmedia-activiteiten van jouw bedrijf. Jij weet immers als de beste wat er op dit moment binnen jouw bedrijf speelt. Jíj bent de specialist in jouw branche en jíj weet als geen ander hoe je vragen van jouw (potentiële) klant het best kunt beantwoorden. Wij zijn op onze beurt specialist op het gebied van social media. Wij weten als geen ander hoe we die potentiële klant ook echt zo ver krijgen een vraag aan jou te stellen. Wij zorgen dat jouw bedrijf opvalt bij de juiste doelgroep en dat dit voor jou zichtbaar resultaat oplevert. We kunnen elkaar dus perfect aanvullen!

Goed adverteren via social media en het optimaal benutten van advertentiebudget vraagt kennis en ervaring van een social media bureau. Daarnaast is het belangrijk jouw socialmedia-inspanningen dagelijks te monitoren en indien nodig bij te sturen. Samenwerken met een bureau levert je een heel team vol specialisten die elke dag voor je klaarstaan. Zo houd jij tijd over en kunnen wij vol passie werken aan jouw resultaat.

Waarom social media?

De customer journey van jouw potentiele klant wordt steeds langer en langer. Denk maar eens aan de laatste vakantie die je zelf boekte. Wellicht googlede je eerst naar verschillende bestemmingen, maar werd je overgehaald te kiezen voor je uiteindelijke vakantie-oord na het zien van talloze mooie plaatjes op Instagram. En uiteraard boekte je niet voordat je de reviews van het gekozen hotel checkte.

Gemiddeld zijn er 7 contactomenten nodig voordat een klant overgaat tot conversie. Zie jouw online marketing kanalen daarom als een goed geolied team. Jouw mailcampagnes, display advertising, SEO-inspanningen en social media marketing zijn geen concurrenten van elkaar, maar vullen elkaar aan. Vergelijk het met een voetbalteam: de een doet het voorzetje, de ander kopt hem erin.

Een inkoppertje misschien, maar wij vinden dat social media niet in jouw marketingteam mag ontbreken 😉

Social media bureau met meetbaar resultaat

Er is geen blauwdruk te geven van een perfecte social media strategie. Dat hangt af van de branche waarin je werkzaam bent, van jouw klanten, je doelgroep en natuurlijk van jouw wensen en doelstellingen. Wij maken dan ook een plan dat specifiek op jouw bedrijf is gericht.

Wij verzorgen inmiddels voor ruim 150 bedrijven de social media- met veel liefde. De branches en budgetten lopen uiteen. Voor alle samenwerkingen geldt onze 100% inzet en meetbaar resultaat van de inspanningen. Ben je benieuwd wat wij als social media bureau voor jouw business kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een kop koffiebel – of mail even.

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.