076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Facebook uitbesteden

Heb je al een bedrijfspagina op Facebook en ben je klaar om jouw socialmedia-activiteiten naar een hoger niveau te brengen? Heb je zelf geen tijd hebt om jouw facebookpagina bij te houden? Óf heb je de kennis van Facebook marketing gewoonweg (tijdelijk) niet in huis? Dan is het uitbesteden van jouw Facebook marketing bij een gespecialiseerde partner een goed idee.

Facebook is vandaag de dag nog steeds het grootste socialmedia-platform ter wereld. Met ruim 10 miljoen Nederlandse gebruikers op de teller is vrijwel elke denkbare doelgroep op het netwerk vertegenwoordigd. Van 13 jaar tot 65+ en van Groningen tot Maastricht; jouw doelgroep is hier aanwezig, dus het is belangrijk dat ook jij hier zichtbaar bent! Weet je zelf niet hoe je dit aan zou moeten pakken? Dan kun je Facebook uitbesteden bij een gespecialiseerd bedrijf. Your Business Online levert online rendement door middel van Facebook.

Waarom Facebook uitbesteden?

Facebook partner dublin agency day

Facebook is veel meer dan alleen die blauwe app op je telefoon; met de uitbreiding van Instagram, Whatsapp en het Audience Network is Facebook een niet-te-missen marketingplatform wat net als haar gebruikers constant in beweging is. Het Facebookplatform heeft enorm veel mogelijkheden om succesvolle marketingcampagnes te voeren. Het zijn er vaak zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Bovendien komen er dagelijks nieuwe functies bij, waardoor up to date blijven een opgave is als je ook nog een bedrijf of marketingafdeling te runnen hebt. Your Business Online is een gespecialiseerd socialmedia-bureau en partner van Facebook. Wanneer je Facebook uitbesteed aan een partner profiteer je van dedicated support van Facebook in Dublin. Hiermee behalen wij samen met jou het beste resultaat!

De voordelen:

Wist je dat Facebook- en Instagram-campagnes maar liefst 28.000 verschillende doelgroep-opties hebben? Wij werken dagelijks met het overgrote deel van deze doelgroep opties en weten wat effectief is en niet. Daarnaast creëren we unieke doelgroepen op basis van bestaande data en lookalikes.

Er wordt dus geen advertentiebudget aan onnodige foutieve doelgroepen uitgegeven. Ook hebben wij veel ervaring met de mogelijkheden van de Facebook Business Manager. In de Business Manager kunnen we samen met onze relaties werken aan alle uitingen op Facebook en Instagram. Daarnaast bieden wij altijd inzicht in de behaalde resultaten van de activiteiten op Facebook en Instagram. Hiervoor gebruiken wij de Facebookpixels en/of werken we met offline conversies. Zo zie je direct wat het uitbesteden van Facebook oplevert.

Wij kijken naar het totaalplaatje

Smartphone en Facebook marketing uitbesteed

Met één berichtje op Facebook kom je er niet. Waar je vroeger een groot publiek kon bereiken met één druk op de knop is er tegenwoordig een combinatie van talloze factoren die bepalen of jouw inspanningen een succes worden of niet. Spreekt je tekst aan? Valt je beeld op? Is je visuele identiteit herkenbaar genoeg voor jouw terugkerende volgers? Slechts één stukje informatie ga je jouw potentiële klant niet verleiden. Bedenk maar eens hoe jij voor het laatst iemand versierde. Startte je de conversatie met een french kiss of ging daar iets meer aan vooraf? 😉

Een opeenstapeling van diverse marketinguitingen die een verhaal vertellen maken een socialmediastrategie tot een succes. Wij kijken hierbij verder dan alleen Facebook. Wellicht zijn ook Instagram, Whatsapp, LinkedIn of misschien wel Snapchat populair onder jouw doelgroep en kunnen we ook deze kanalen meenemen in de marketing funnel. Maak je daarnaast ook gebruik van andere marketingmiddelen zoals mailcampagnes, Google advertising of misschien wel offline campagnes? Heel goed! Dan zorgen wij heel graag dat jouw socialcampagnes hier naadloos op aansluiten. Vergeet je bovendien ook je website niet? Wanneer je een socialmediacampagne start wil je jouw potentiële of terugkerende klant, gast, bezoeker of volger immers graag naar een landingspagina leiden die converteert. Wij denken graag met je mee!

Hoe werkt het uitbesteden van Facebook?

Wij hebben met al onze relaties korte lijntjes, zodat we de taal van de klant en doelgroep spreken. Wij zijn specialist in social media, maar jij bent de specialist in jouw branche. We maken er dus samen een succes van! We houden contact via een interne WhatsApp-groep. Daarnaast plannen elke vier maanden een brainstormsessie met de klant om de koers te bepalen. We starten met een voorstel waarin jouw wensen zijn omgezet in een plan van aanpak. Of het nu gaat om gerichte naamsbekendheid-campagnes, een full-funnel-strategie inclusief product feeds, een Instant Experience, Instagram Stories, chatbot of het inzetten van Facebookpixel-events, alles is mogelijk! Facebook uitbesteden kan met een groot en klein budget. Zo is het al mogelijk je Facebookmarketing uit te besteden vanaf € 750,- per maand.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.