076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

Facebook marketing

Facebook is het grootste social media platform ter wereld. Het platform biedt diverse interessante manieren om succesvol uw doelgroep te bereiken. Maar hoe zet u Facebook marketing nu succesvol in om deze doelgroep te bereiken? En hoe haalt u hier het gewenste resultaat uit?

Your Business Online is een volledig in Facebook marketing gespecialiseerd bureau, met korte lijnen en dedicated support van Facebook medewerkers om samen met u het beste resultaat te behalen!

Uw doelgroep in kaart brengen met Facebook marketing

Evenals bij alle marketingmiddelen is het belangrijk dat u op de juiste wijze uw doelgroep in kaart brengt. Facebook biedt diverse mogelijkheden om de doelgroep in kaart te brengen. U kunt gericht targetten op leeftijd, locatie, geslacht, functie, interesses en nog veel meer. Vaak wordt gedacht dat Facebook met name geschikt is om consumenten te bereiken. Het social media kanaal biedt echter ook uitstekende opties om het platform in te zetten in een B-2-B omgeving. U kunt bijvoorbeeld adverteren op ondernemers, eigenaren of directeuren. Facebook marketing is dus zeker ook erg geschikt om zakelijk in te zetten.

Facebook marketing

 

Het grote voordeel van Facebook marketing is dat u interactie heeft met uw doelgroep. Via Facebook blijft u dus op de hoogte van waar de doelgroep geïnteresseerd in is en wat ze bezig houdt. Vraag bijvoorbeeld eens wat uw doelgroep van een nieuwe dienst zou vinden die u op de markt wilt brengen. Dit levert direct waardevolle informatie op die u kunt gebruiken om uw nieuwe dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Facebook content

Wanneer u aan de slag gaat met Facebook marketing is het belangrijk dat u regelmatig berichten plaatst om bij de doelgroep onder de aandacht te komen. Houd er hierbij altijd rekening mee dat interactie erg belangrijk is en er ook voor zorgt dat uw berichten een zo hoog mogelijk bereik realiseren. Om erachter te komen welke content uw doelgroep nu precies aanspreekt zal u verschillende soorten content gewoonweg uit moeten proberen. Met onze ervaring weten wij inmiddels wat voor soort content aansluit bij verschillende doelgroepen. Echter is het altijd belangrijk om per doelgroep uit te zoeken wat deze personen het meeste aanspreekt. Wij helpen u graag bij het bedenken, creëren en ontwerpen van content en zorgen ervoor dat content in gezet zal worden om interactie met uw doelgroep te krijgen op Facebook. U wilt Facebook marketing natuurlijk graag zo succesvol mogelijk inzetten!

Facebook adverteren

Door het plaatsen van content kunt u op Facebook bij de doelgroep onder de aandacht komen. Echter is hiermee het bereik beperkt. U zult slechts te zien zijn door de personen die uw Facebook pagina al geliked hebben. Wilt u uw doelgroep op Facebook uitbreiden dan zult u moeten adverteren. Adverteren op Facebook is in veel gevallen niet eenvoudig en er is de nodige kennis nodig om deze advertenties op een goede manier in te zetten. Vooral het verschil in budget is vaak direct terug te herleiden aan de kennis die bij de adverteerder aanwezig is. Wanneer u een advertentie op de juiste manier inzet kan dit zomaar tientallen euro’s per maand schelen!

Wilt u met Facebook marketing aan de slag en hierbij gerichte advertentiecampagnes inzetten? Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Over het algemeen geldt hoe slimmer u advertenties inzet hoe minder budget u kwijt bent voor het gewenste resultaat. Met onze ervaring bekijken wij welke opties voor u het meeste rendement zullen opleveren. Tevens is het van belang dat ook wij deze advertentiecampagnes steeds weer blijven optimaliseren. De mogelijkheden om te adverteren blijven natuurlijk steeds veranderen en hier zal op een slimme manier mee om gegaan moeten worden.

Bent u op zoek naar een partner om uw Facebook marketing strategie tot een success te maken? Social Media Bureau Your Business Online helpt maandelijks meer dan 150 bedrijven met het succesvol inzetten van Facebook marketing. Bekijk onze referenties hier.

Voor meer informatie over Facebook uitbesteden, kijk ook op: applicaties op Facebook, adverteren op Facebook of de Facebook coin

Meer weten? Neem contact op

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.