076 8897629 | info@yourbusinessonline.nl

De cases van Your Business Online

Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze wall of fame! Neem gerust een kijkje in de succesverhalen die wij samen met onze klanten op social media hebben weten te realiseren!

PAL-V

Onder de aandacht komen bij een zeer exclusieve en vermogende doelgroep? Wij zetten succesvolle social media campagnes in voor PAL-V om aanmeldingen te genereren voor de experience van de eerste vliegende auto ter wereld. Met onze ervaring in de superyacht branche wisten wij een enorm lage cost per lead van € 11,- te genereren.

Bekijk case

Restyling Van der Eijken Makelaardij

Een huisstijl feilloos doorvertalen naar alle Social Media uitingen? Dat is geen probleem! Al sinds 2013 ondersteunen wij Van der Eijken Makelaardij met advertenties op social media. Deze makelaar is daardoor koploper in de regio met zijn zichtbaarheid op Social Media. Het doorvertalen van zijn nieuwe huisstijl op alle kanalen, krijgt dan ook veel complimenten van collega makelaars buiten de regio!

Bekijk case

B2B succes op social media van Hitachi

Vraag jij je af of social media een toegevoegde waarde heeft voor jouw B2B bedrijf? Dan is Hitachi Construction Nederland hiervoor het perfecte voorbeeld. Door samenwerkingen met diverse partners in beeld te brengen op Facebook en Instagram wisten ze 2 sterke kanalen met trouwe achterban op te bouwen. Weten hoe? Lees dan verder!

Bekijk case

Werving sollicitanten Werken bij Kwantum

Zijn bepaalde vacatures binnen jouw bedrijf (ook) lastig te vervullen? Kwantum ervaart op bepaalde locaties en functies moeilijkheden met het vervullen van specifieke vacatures. Door te adverteren op Facebook én Instagram zorg je ervoor dat jouw vacatures bij de juiste doelgroep zichtbaar zijn. Zo adverteert Your Business Online op de juiste locatie & doelgroep om óók deze moeilijk vervulbare vacatures te vervullen.

Bekijk case

Adventskalender Tintelingen

In december 2019 verstuurden we voor Tintelingen ruim 36.000 chatberichten via Facebook Messenger tijdens onze adventskalender-campagne.  Een originele én leuke manier om meer likeability én bekendheid te genereren onder de beoogde ontvangers van dit populaire kerstcadeau. Met 242 gelukkige winnaars leverde deze actie een groot aantal blije gezichten én een sterke verhoging van de interactie op de socialmediakanalen op.

Bekijk case

Ecu-Soft

Snel, sneller, snelst! Voor chiptuning specialist Ecu-Soft haalden wij vliegensvlug leads binnen doormiddel van chatadvertenties op Facebook. Door deze aanpak realiseerde Ecu-Soft per dag wel meer dan 5 afspraken!

Bekijk case

Tafelen Rijsbergen

Zó maak je een campagne persoonlijk én geautomatiseerd

Iedereen houdt toch van een cadeautje op zijn verjaardag? Voor Tafelen Rijsbergen haakten we hierop in met een leuke actie. Een gerichte socialmediacampagne spoort de doelgroep aan een privé bericht te verzenden naar de Facebookpagina en tada! Er verschijnt een cadeautje verschijnt in de inbox. Hoe dat werkt? Dat vertellen we je in de case.

Bekijk case

Dutchess of Beauty

Voor onze klant Dutchess of Beauty was het vooral belangrijk om met hun product in nieuwe winkels/salons te komen liggen. Dutchess of Beauty verkoopt beautyproducten en is begonnen met het op de markt brengen van een 100% veilig wimperserum! Lees hier hoe wij zorgden voor nieuwe verkooppunten via social media.

Bekijk case

Els Sells

Els Sells is gespecialiseerd in de verkoop van kapsalonmeubilair. Een redelijk klein wereldje en een specifieke doelgroep. Dankzij social media kennen steeds meer mensen in de kapperswereld Els Sells en is de community enorm gegroeid.

Bekijk case

Ad Ballon

Met Ad Ballon – Ballonvaarten kun je een onvergetelijke ballonvaart maken. Er zijn diverse soorten vaarten, van Morning Flight tot Privévaart. Ad Ballon wil via social media zowel zijn zichtbaarheid in Breda en omgeving vergroten als zijn ticketverkoop verhogen. Lees hier onze aanpak.

Bekijk case

DEENS

DEENS is een webshop met Scandinavische woonaccessoires en meubels van verschillende merken. Maandelijks ontvangt deens.nl gemiddeld 25.000 websitebezoekers! Het doel van de socialmediacampagnes die door Your Business Online zijn ingezet, is de naamsbekendheid, het websiteverkeer en de online verkoop vergroten.

Bekijk case

Daniels Traprenovatie

Daniels Traprenovatie is gespecialiseerd in het renoveren van trappen en is actief in Nederland en België. Via de website kunnen mensen door middel van een formulier een offerte aanvragen voor een traprenovatie. Aan ons was de opdracht om Facebook effectief in te zetten om het aantal offerte aanvragen te verhogen.

Bekijk case

Auto Borchwerf

Auto Borchwerf is de officiële Volkswagen, SEAT en SKODA-dealer voor West-Brabant & Tholen. Vaak is het erg lastig om het offline-effect van je campagnes te meten omdat je vaak niet weet via welk kanaal de klant bij je terecht is gekomen. Facebook heeft de mogelijkheid om de offline conversies te meten middels de gegevens van je CRM-systeem. Door deze gegevens te matchen kan Facebook precies zien wat de resultaten zijn van de campagnes.

Lees hier wat het effect van onze campagnes is geweest!

Bekijk case

Restaurant de Bocht Wernhout

Restaurant de Bocht uit Wernhout wenste graag meer reserveringen op woensdagavonden. Op deze avonden serveert het restaurant een bepaald vleesgerecht onbeperkt voor een lage prijs en dit moest onder de aandacht worden gebracht.

Lees hier wat het effect van onze campagnes is geweest!

Bekijk case

Avoyd huidverzorging

AVOYD heeft een eigen productlijn met beautyproducten op het gebied van scheerirritatie en ingegroeide haartjes. Dit alles om een zoveel voorkomend probleem voor van scheerirritatie en ingegroeide haartjes op te lossen.

Resultaat: 500 + verkopen gerealiseerd en 9 miljoen unieke personen bereikt

Bekijk case

Van der Valk Hotel Nuland

In het gezellige Brabantse land, nabij ‘s-Hertogenbosch, ligt aan de A59 Van der Valk Hotel Restaurant Nuland. Hotel Nuland. Met 120 ruime hotelkamers en het trendy ingerichte Gerrit’s Restaurant.

Resultaat: Kosten geoptimaliseerd tot onder de € 4,50 per boeking

Bekijk case

Holland Yachting Group

De HISWA Holland Yachting Group vertegenwoordigt ’s werelds toonaangevende bedrijven in de superjachtindustrie. Het bedrijf heeft als doel om export te bevorderen voor de aangesloten leden.

Resultaat: 328.247 unieke personen bereikt in specifieke doelgroepen met zeer beperkt budget

Bekijk case

Winkelhart Etten-Leur

In het stadshart van Etten-Leur kun je urenlang shoppen het prachtige Winkelhart Etten-Leur. A-merk warenhuizen, specialiteitenwinkels en gezellige horecagelegenheden.

Resultaat: Meer dan 23.000 e-mailadressen verzameld met een loyaliteitsactie

Bekijk case

Kop koffie?

We komen graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden en je te voorzien van vrijblijvend advies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.